Specialister i højtryksanlæg


Med mere end 15 år i branchen har vi efterhånden oplevet lidt af hvert og kan derfor hjælpe med de fleste problemstillinger der kan opstå - lige fra skift af bremser på traileren til fejlsøgning og reparation af motor, transmission og højtrykspumpe.

SERVICES

Alt i slanger


Vi er lagerførende i alle de gængse højtryksslanger og tilpasser dem til lige præcis jeres behov - både med hensyn til længder og stiknipler. 


Vi har slangepresse monteret i service-bilen og kan derfor også lave de fleste slanger på stedet. Så skulle uheldet være ude midt i en opgave kan vi hjælpe på stedet.

Udlejning


Vi er også falch service partner og rental point. Vi har en 2500 bars trailer stående fast i Danmark til udlejning og mindre kan også lejes.  Dertil kan alt tænkeligt udstyr hjemtages - så uanset projektet er vi  klar til at hjælpe.

Specialiseret firma-bil


I bilen har vi ikke kun værktøj med til de fleste reparationer - de mest gængse reservedele har vi også med så det meste kan ordnes uden I behøver komme til værkstedet.

Special-opbygninger


Har I helt specielle ønsker til jeres næste anlæg? Eller skal et eksisterende bygges ind i en bil eller trailer? Så står vi også klar til at hjælpe her! Ring på +45 51 32 00 42 eller kontakt os på kontakt@densortesmed.dk, så er vi klar til en uforpligtende snak om jeres behov og idéer.