Specialister i højtryk

Med mere end 20 år i branchen har vi efterhånden oplevet lidt af hvert og kan derfor hjælpe med de fleste problemstillinger der kan opstå - lige fra skift af bremser på traileren til fejlsøgning og reparation af motor, transmission og højtrykspumpe.


Står det helt skidt til kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med et helt nyt anlæg.

..men vi går også til stålet

Står du med et projekt, stort eller småt, kan vi være behjælpelige med hele processen. Lige fra 3D konstruktion til fremstilling af det færdige produkt.


Om det er en simpel ramme, skift af et skær eller en kompleks konstruktion, så har vi erfaringen.


Vi leverer også stål til både private og erhverv

SERVICES

Alt i slanger


Vi er lagerførende i alle de gængse højtryksslanger og tilpasser dem til lige præcis jeres behov - både med hensyn til længder og stiknipler. 


Vi har slangepresse monteret i service-bilen og kan derfor også lave de fleste slanger på stedet. Så skulle uheldet være ude midt i en opgave kan vi hjælpe på stedet.

Udlejning


Vi er også falch service partner og rental point. Vi har en 2500 bars trailer stående fast i Danmark til udlejning og mindre kan også lejes.  Dertil kan alt tænkeligt udstyr hjemtages - så uanset projektet er vi  klar til at hjælpe.

Specialiseret firma-bil


I bilen har vi ikke kun værktøj med til de fleste reparationer - de mest gængse reservedele har vi også med så det meste kan ordnes uden I behøver komme til værkstedet.

Special-opbygninger


Har I helt specielle ønsker til jeres næste anlæg? Eller skal et eksisterende bygges ind i en bil eller trailer? Så står vi også klar til at hjælpe her! Ring på +45 51 32 00 42 eller kontakt os på kontakt@densortesmed.dk, så er vi klar til en uforpligtende snak om jeres behov og idéer.