Miljøvenlig højtryksdamp

SteamPLUS® 2.0 er en patenteret højtryksdampteknologi der kombinerer de unikke egenskaber ved damprensning med effektiviteten ved højtryksrens. Med SteamPLUS® begrænses nødvendigheden af kemikalier til et minimum og overfladen renses skånsomt uden beskadigelse.


Ved at "overophede" vandet under tryk (200-250bar), dannes dampen ved en temperatur på +/- 150°C ved dysen. Dette betyder en dampmængde på ca 17.000 liter/min. rammer overfladen og danner en termo-chok effekt, grundet den enorme mængde energi dampen indeholder. 

Det betyder i praksis at urenhederne "løftes" af overfladen i stedet for, som ved normal hedvandsrens, at blive "slået" af ved kraften af vandet.


Denne proces giver mulighed for at fjerne bla graffiti, maling, atmosfærisk forurening og meget andet uden brug af kemikalier.

Derudover muliggør denne metode også skånsom afrensning af træ, bevaringsværdige bygninger, kalksandsten, tegl samt meget mere.


Ydermere fungerer anlægget også som et almindeligt højtryksanlæg med effekter fra 200 bar 21 liter/min til 500 bar 15 liter/min.

Samtidig er de fuldt ud kompatible med fossilfri diesel-erstatninger, herunder HVO100 der kan bidrage til en CO2 besparelse på 90%.


SteamPLUS® er en patenteret løsning der, som den eneste på markedet, overholder samtlige direktiver, heriblandt EU-direktiv 2014/68/EU om trykbærende udstyr, vedrørende damprensning over 32 bar. 

Funktionel og brugervenlig teknologi

- Let at betjene

- Ingen unødvendig elektronik

Gennemtestet og pålidelig

- Udviklet efter kundens behov

- Mere end 15 års erfaring

Bygget af kvalitetsprodukter

- Interpump højtrykspumpe

- KOHLER dieselmotor

Trailerjet L-XL


Den "lette" model der egner sig perfekt til de mindre opgaver. Fås både i standard og XL-version. Forskellen på de to udgaver er størrelsen på vandtanken og totalvægten på traileren.

Standardudgaven har en 200 liters vandtank, på XL-modellen er det 500.


Derudover har standard-udgaven en registreret totalvægt på 750kg og må derfor trækkes på almindeligt B-kørekort, hvor XL-udgaven er registreret til 1300kg og kræver BE-kørekort.

Funktionel og brugervenlig teknologi

- Let at betjene

- Ingen unødvendig elektronik

Gennemtestet og pålidelig

- Udviklet efter kundens behov

- Mere end 15 års erfaring

Bygget af kvalitetsprodukter

- Interpump højtrykspumpe

- KOHLER dieselmotor

Højtryks-trailer


Den "tunge" udgave opbygget i boogie-akslet trailer med underliggende vandtank for optimal vægtfordeling. Fås ligeledes i en standard og XL-udgave.

Her kommer standard-udgaven med 850 liters vandtank, mens XL-udgaven har 1200 liter med.


Denne model fås også som dobbelt-opbygning der muliggør to-bruger betjening uafhængigt af hinanden, selvfølgelig uden at ændre på dimensionerne af traileren.


Derudover fås denne model også i en 500 bar 30 liter/min. udgave til opgaver som feks tagrens.